Skjermbilde 2019-06-13 kl. 12.32.07
Google innfører en ny funksjon i Docs.

Annonse


Google Docs med ny funksjon

Tiden da Microsoft Word var det «soleklare» valget når man skulle skrive og redigere tekster, er lengst forbi.

Google Docs har blitt et stadig mer populært alternativ, til tross for at tjenesten mangler en del grunnleggende funksjoner, som for eksempel å se to dokumenter ved siden av hverandre (hvordan er det mulig å ikke ha dette i 2019?).

Sammenlign dokumenter

Nå kommer det en ny funksjon som kan være nyttig for noen – selskapet har begynt utrullingen av noe kalt «Sammenlign Dokumenter». Som navnet tilsier lar funksjonen deg sammenligne dokumenter slik at du kan spore eventuelle endringer som har skjedd over tid.

«Denne funksjonen gjør det enkelt å se endringer mellom to dokumenter over tid. For eksempel kan lærere bruke dette verktøyet for å sammenligne oppgaver og spore endringer, noe som kan spare dem for tid når de skal vurdere besvarelsene. På en annen side kan bedriftseiere bruke verktøyet under kontraktsforhandlinger for å se hvordan vilkårene har forandret seg gjennom forhandlingsprosessen, og for å sammenligne den endelige versjonen med den opprinnelige versjonen», skriver Google i et blogginnlegg.

Annonse


Rulles ut nå

Utrullingen ble satt i gang 12. juni, så du burde se funksjonen ganske snart. Ifølge Google bør funksjonen være tilgjengelig for alle brukere innen utgangen av juni.

Kilde:
Ubergizmo

Annonse