Project Scarlett vil støtte Xbox One-tilbehør
Project Scarlett vil støtte Xbox One-tilbehør.

Annonse


Project Scarlett vil støtte Xbox One-tilbehør

Den kommende Xbox-konsollen som markerer nestegenerasjon for Microsoft er allerede avslørt til å lanseres høsten 2020 med nye Halo Infinite, støtte for 8K-grafikk, ray tracing og super-SSD.

På kryss og tvers av generasjon

Phil Spencer i selskapet kunne dessuten meddele under Inside Xbox-arrangementet at de i utviklingen av Project Scarlett har tatt hensyn til kompatibilitet på tvers av alle generasjonene – ikke bare med spill, men også med tanke på tilbehør. Ifølge Spencer selv er dette gjort blant annet for å respektere kjøpene spillerne har foretatt på deres plattform, måtte det være et spill eller en kontroll man har gått til anskaffelse av.

Til Windows Central kunne Jason Ronald utbrodere på dette, der han fortalte at både eksisterende og nytt tilbehør vil fungere med den kommende konsollen. Med nytt tilbehør refererte han til produkter som eksempelvis Xbox Elite 2-kontrolleren, som havner i butikkhyller senere i år.

Microsoft ser ut til å satse stort på at Project Scarlett tar utgangspunkt i røttene, og konsollen vil dessuten inkludere en optisk disc-leser, ifølge The Verge.

Annonse


Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hvilken konsoll du skal prioritere for neste generasjon.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse