Galaxy Fold og eksklusivt spill kan komme ut i juli
Samsung jobber hardt med å relansere sin brettbare mobil.

Annonse


Galaxy Fold og eksklusivt spill kan komme ut i juli

Helt siden Samsungs Galaxy Fold ble trukket tilbake på grunn av tekniske problemer med designet, har ryktene svirret rundt på nettet og i media om hvis og når Samsung skal prøve å relansere den brettbare mobilen. Den var ikke offisielt lansert til forbrukere enda, men Samsung hadde begynt å ta forhåndsbestilliner – og en del utvalgte journalister og bloggere fikk prøvekjøre første versjon av Galaxy Fold.

Redesign skal være klart

Men den brettbare skjermen hadde i denne testfasen flere problemer som gjorde at Samsung kansellerte alle forhåndsbestillinger og måtte utsette hele prosjektet inntil en redesign var ferdig. Vi skrev tidligere om hvordan Samsung trolig kan fikse disse tekniske problemene.

Selskapet har enda ikke kommet med noen offisiell relanseringsdato eller detaljer, men flere kilder antyder mulig lanseringstidspunkt.

Et par kilder hinter til enten juni eller juli måned som svært sannsynlig for tidsrommet hvor Samsung kan komme med nyheten. Trolig også samkjørt med en pressekonferanse fra selskapet.

Annonse


Kommer med eget spill

Et annet rykte skal ha det til at Samsung jobber med spillutvikleren Nexon i Sør-Korea, om å få laget et eksklusivt spill som bare vil være for Galaxy Fold når det kommer ut. Spillet heter Traha, og er et MMORPG mobilspill. Det finnes allerede tilgjengelig for nedlasting for Sør-Koreanske spillere.

Kilde:
NeoWin

Annonse