Se innmaten av Powerbeats Pro
Et bilde fra demonteringsvideoen som ble lagt ut på YouTube.

Annonse


Se innmaten i Powerbeats Pro

En tekniker fra reparatørkjeden iFixit har åpnet opp et sett Powerbeats Pro hodetelefoner, og røpet hvordan de er satt sammen. I en kort video som ble lagt ut på YouTube kan man se hvordan han forsiktig demonterte produktet. På innsiden er alt tett sammenpakket, inkludert et lite hovedkretskort som er tredelt, foldet møysommelig, og sammenkoblet med flate signalkoblinger.

Videre er det også ikke overraskende et lite og flatt batteri i hver, infrarøde sensorer, og komponenter for volumstyring og kontrollere.

Flere likhetstrekk ved delene

iFixit kommenterte at de små høyttaler-elementene som produserer selve lyden ser ut til å være svært like de samme som er å finne i Apples AirPods. Powerbeats benytter også Apples H1 chip for å kunne støtte Siri-funksjonalitet – men i tillegg ekstra ting som bedre trådløs ytelse.

Litt mindre batterier

Batteriene har 1.3 Wh celler, sammenlignet med 1.5 Wh cellene som er å finne i Apples Airpods – altså litt mindre kapasitet. Visstnok brukes det svært mye lim i sammensetningen av hodetelefonene også. Til den grad at demontering og reparasjon er veldig vanskelig. Grunnen til dette er trolig mest fordi Powerbeats Pro skal kunne holde seg vanntette, med IPX4 sertifisering.

Annonse


Produktet kom ut forrige måned og ligger på rundt 2100 kroner i USA.

Kilde:
AppleInsider