Oi – se hva Samsung annonserte rett før WWDC 2019

Oi - se hva Samsung annonserte rett før WWDC 2019
Samsung Notebook 7 kommer med 8GB minne og åttendegenerasjon Intel Core som standard.

Kun timer før WWDC 2019 sparker igang så har Samsung valgt å annonsere et par nye bærbare maskiner, disse kalles Notebook 7 og har slående likhet med Apples maskiner.

Store likheter

Notebook 7 kommer i to utgaver: en 13- tommer samt en 15-tommer, begge med designtrekk som ikke levner tvil om at MacBook Pro-modellene til Apple har vært av betydning i utformingen av Samsungs nye Notebook 7.

For eksempel finner man alt fra den samme kantutformingen og veldig lik styreflate til den samme skrifttypen på tastaturet.

Annonse

Når det er sagt så har Notebook 7 noen inngangsporter og tilkoblingsmuligheter som MacBook Pro-eiere kan se langt etter: HDMI, microSD, USB-C samt to USB 3.0-porter.

Samsungs nye bærbare kommer i salg i slutten av juli med en startpris på rundt 8500 kroner der 8GB minne, 8. generasjon Intel Core-prosessor, 1080p-skjerm og fingeravtrykkleser er standard på begge størrelser. Utover dette kan den største modellen tilpasses med Nvidia GeForce MX250-grafikk samt støtte for en ekstra SSD dersom det er mer lagringsplass du er ute etter.

Hva synes du – ligner det på MacBook Pro?

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse