Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Cuphead, du vet det retro-inspirerte tegneserie-spillet som er svært vanskelig, blir tilgjengelig i Tesla-biler i sommer. (Ill.: Cuphead)

«Cuphead» kommer til Tesla i sommer

Spill: Det bekrefter Elon Musk.

Du kan allerede spille Atari-titler i Tesla, men det er mer moderne spill på vei til Elon Musks biler.

Som vi tidligere har skrevet planlegger Tesla å utvide spillstøtten betraktelig i tiden fremover, blant annet skal Unity og Unreal-motorene implementeres i bilens infotainment-system.

Lansering i sommer, men vær klar over dette

Og nå, overfor IGN, avslører Elon Musk at Cuphead kommer til Model 3, Model S og Model X i sommer! Det visuelt vakre retro-aktige spillet fra Studio MDHR kommer i en noe begrenset utgave, dog, som følge av begrenset lagringsplass i bilen. Det betyr at du kun kan spille Inkwell Isle One.

– Vi var ikke forberedt på å ha alle disse spillene der (i Tesla, journ.anm), så lagringsplassen blir en utfordring. Så kanskje må du bestemme deg for hvilket spill du vil spille, og laste ned det. Og hvis du vil spille andre spill, må du slette det og laste ned et annet, sier Musk i IGNs podcast.

Musk vil gi deg mange kontroller-muligheter

Du må også ha en USB-kontroller, selvfølgelig.

Musk har imidlertid planer om å utvide kontroller-støtten i Tesla-bilene, slik at du blant annet kan styre spill med touchskjermen, knappene på rattet og Xbox/PS-kontrollere.

Kilde:
The Verge

Stikkord: Cuphead, Elon Musk, Spill, tesla