Denne restauranten gir Huawei-eiere rabatt

Skjermbilde 2019-05-24 kl. 12.13.33
Hvis du eier en Huawei-enhet og tilfeldigvis befinner deg i Kuala Lumpur, kan du gjøre et kupp.

I lys av den alvorlige Huawei-saken, som gjør at det spøker for selskapets fotfeste innenfor smarttelefon-markedet i vesten, er det noen aktører som velger å gi sin støtte til det kinesiske selskapet.

En kinesisk restaurant ved navn Sean & Angie i Malaysia ha nå kunngjort et nytt eksklusivt tilbud til Huawei-eiere. Restauranten har bestemt seg for å gi 20 prosent rabatt til alle kunder som bruker en telefon fra Huawei.

– Ikke rettferdig

Restaurant-innehaver Angie Taweepan Chantowatha sier at de gjør dette fordi de føler at USAs behandling av Huawei er urettferdig.

Annonse

– Vi føler det ikke er rettferdig overfor forbrukerne fordi forbrukerne alltid bør få et valg.

Man kan jo lett tenke seg at dette er en godt markedsføringstriks fra restauranten, og Chantowatha legger ikke skjul på at dette er god reklame.

– Kundene ser ut til å respondere veldig bra på Facebook og Instagram – vi har fått mange forespørsler. Markedsføringsstrategien vår er å knytte innleggene våre opp mot det som er i nyhetene, sier eieren.

Annonse
Annonse