Skjermbilde 2019-05-20 kl. 14.39.36
Det er mildt sagt delte meninger rundt Game of Thrones-avslutningen.

Annonse


Over 1 million seere vil at siste Game of Thrones-sesong spilles inn på nytt

Like før helgen kunne vi melde at over 300.000 personer hadde skrevet under på en underskriftskampanje for å få HBO til å spille inn den aller siste GoT-sesongen på nytt.

Fansen er knust

Den avsluttende sesongen har skapt et voldsomt engasjement. Tilhengere av serien er knust over å se hvordan serien blir avsluttet.

Årsaken til misnøyen er mange, men det er et par gjengangere:

Reiser som tidligere tok lang tid (gjerne over flere episoder) blir i siste sesong gjennomført på null komma niks. HBO beskyldes altså for å ha tatt mange snarveier, men også for å ha et dårlig gjennomført manus, med logiske brister på rekke og rad.

Annonse


Tror ikke på ny innspilling

Nå har underskriftskampanjen nådd 1.2 millioner signaturer.

«David Benioff og D.B. Weiss har bevist at de er inkompetente manusforfattere når de ikke har noe kildematerial (bøkene) å falle tilbake på. Denne serien fortjener en avsluttende sesong som gir mening», het det i beskrivelsen av kampanjen på Change.org.

Initiativtaker til kampanjen, Dylan D, erkjenner at det er svært liten sannsynlighet for at HBO kommer til å spille inn sesongen på nytt. Istedenfor ser han på kampanjen som en en måte å uttrykke «frustrasjon og skuffelse» på.

«Det er så mye forferdelig som skjer i verden. Folk som meg trenger noe å flykte inn i, slik som Star Wars og Game of Thrones. Vi, tilhengerne, har investert mengder av lidenskap og tid i denne serien. Jeg har sett på dette religiøst siden sesong 2. Jeg har lest alle bøkene og spent ventet på de neste to. Jeg elsker historien, og jeg, som mange av dere, ble knust av å se hvordan den siste sesongen (og sesong 7, la oss være ærlige) har blitt håndtert», skriver Dylan.

Kilde:
Change.org


Annonse