OnePlus 7-serien er lansert: her er de norske prisene

OnePlus 7 Pro er lansert - her er alt du trenger å vite for nå
OnePlus 7 Pro er lansert - her er alt du trenger å vite for nå.

OnePlus har i dag under et presse- og “community”-arrangement i London i dag lansert sine nyeste flaggskip i OnePlus 7-serien.

Anmeldelsen vår kommer senere.

Får superskjerm

Slik ryktene skulle ha det til så gjelder dette introduksjon av OnePlus 7 og storebror OnePlus 7 Pro, samt de nye øreproppene Bullets Wireless 2. En 5G-utgave av OnePlus 7 Pro er også lansert, men denne vil ikke finne veien til det norske markedet med det første.

Og det viser seg at flesteparten av de siste ukenes lekkasjer stemmer: OnePlus introduserer en jevnere bildefrekvens med sin 90Hz-skjerm, som i praksis betyr at skjermen friskes opp 90 ganger i sekundet for en jevnere opplevelse enn det man ellers får i en mobil. Dette gjelder altså for Pro-utgaven som ellers byr på en rekke godbiter:

Annonse
  • Qualcomm Snapdragon 855 – opptil 12 GB minne
  • UFS 3.0-lagring
  • 6.67-tommers kurvet glass
  • 516 pikseltetthet
  • HDR10 og HDR 10+

Storoppgradering til kameraet

Kameraet er dessuten forbedret – de som har fulgt med på OnePlus har sannsynligvis også fått med seg at det gjennomgående er kameraegenskapene i OnePlus-telefoner som ofte ikke helt rekker opp til konkurrentenes. Nå er OnePlus 7 Pro utstyrt med det selskapet omtaler som et kamera i verdensklasse med 48 megapiksler som akkompagneres en åttemegapikslers 78mm telefoto-objektiv samt en ultrawide-sensor med 16 megapiksler.

Grunneleggeren av og administrerende direktør i OnePlus, Pete Lau, forteller at de hele tiden utfordrer seg selv til å tilby brukere den absolutt beste opplevelsen:

– En god brukeropplevelse betyr frihet. Det bør forbedre livet ditt i stedet for å distrahere deg fra det. Jeg er stolt av det vi har skapt med OnePlus 7-serien, og ikke minst spent på at folk skal få prøve ut den nye fantastiske skjermen vår.

Tilgjengelig fra 21. mai

Også er det norske priser og lanseringsdato: OnePlus 7 Pro kommer i ulike farger og minne- og lagringskonfigurasjoner mellom 7199 kroner og 8299 for den aller dyreste med 12GB minne og 256GB lagring – denne kommer eksklusivt i fargen Nebula Blue. Vanlig OnePlus 7 kommer i versjoner med 6GB og 8GB minne med 128 og 256GB, disse koster henholdsvis 5499 og 6199 kroner. Telefonene blir tilgjengelige gjennom Telia og Komplett i Norge den 21. mai, med unntak av Almond-fargen som kommer i juni og den vanlige 7-utgaven som er i butikkhyllene fra og med 4. juni.

Annonse
Annonse