Dette er grunnen til at Pixel-telefonen din er treig
Flere brukere melder at det hjelper for ytelsen å deaktivere Digital Wellbeing.

Annonse


Dette kan være grunnen til at Pixel-telefonen din er treig

Om du eier en Pixel-telefon så er sannsynligheten stor for at du har Digital Wellbeing aktivert – et program Google introduserte i fjor for å holde oversikt over telefon- og nettbrettbruk. Nå viser det seg at funksjonen for veldig mange fører til dårlig ytelse.

Raskere ytelse, bedre batteri

Funksjonen holder styr på antall timer man bruker i forskjellige applikasjoner og kategorier herunder, med opplysninger om hvor mange ganger man har åpnet telefonen i løpet av en dag, antall varsler og annet lignende.

En bruker på Reddit forteller at Pixel 3-enhetens ytelse forbedret seg betraktelig da han deaktiverte funksjonen – brukeren beskriver forskjellen som “natt og dag”. Flere brukere fulgte rådet, og av resultatene går det fram at mange har opplevd alt fra jevnere bildeflyt og bedre batterikapasitet til forbedret overgang mellom applikasjoner og skrivehastighet.

Fungerer ikke for alle

Telefonene det gjelder er ifølge Neowin Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 2 og Pixel 2 XL – det skal uansett sies at enkelte ikke har merket forskjell i det hele tatt, selv om det ikke ville vært dumt å prøve.

Annonse


Har trikset fungert for deg? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet!

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse