Apex Legends vil kaste ut spillere som snylter

Annonse


Nå blir det vanskeligere å snylte på andre i Apex Legends

For bare halvannen uke siden skrev vi om at Apex Legends tok affære med hundretusenvis av juksemakere og svindlere i spillet. Utvikler Respawn Entertainment lovet samtidig at enda flere oppdateringer for å slå ned på juks ville komme om kort tid.

Hører på klager fra toppspillerne

Det ser ut til at de skal holde hva de lovet, for snart vil de også gå etter såkalte ”piggyback” spillere – det vil si snyltende spillere som ikke direkte jukser – men som bare sanker inn lette XP poeng og andre bonuser på tross av å bidra minimalt til laget sitt. Oppdateringen kommer etter ønske fra en del svært aktive spillere som har sett seg lei på at enkelte andre ikke gjør mye for laget sitt.

Slike spillere vil riktignok ikke bannlyses permanent, men få en advarsel samt midlertidig utestengelse. Alle er enige om at de som jukser direkte eller svindler andre for penger bør bannlyses, men mange spillere reagerer nå sterkt på hvordan dette nye forslaget vil kunne påvirke de som ikke nødvendigvis er late – men som kanskje bare er uerfarne eller har dårligere ferdigheter.

En livlig debatt rundt emnet foregår i disse dager på Reddit her.

Annonse


Kontroversielt i praksis

Hvordan Apex Legends skal håndtere dette, og bestemme hvilke kriterier som avjør om en spiller er ”lat” eller mindre erfaren har selskapet ikke gitt noen forklaring på. De sier allikevel at i ekstreme tilfeller så kan de velge å utestenge spillere permanent hvis de observerer snyltende oppførsel.

Andre nyheter i neste oppdatering skal inkludere mer presist treff-system, og forbedret lydteknisk ytelse.

Kilde:
WccFtech