“Predator: Hunting Grounds” kommer til PlayStation neste år

Spillet utvikles i partnerskap mellom Sony og IllFonic.

Sony annonserte i går under deres State of Play-direktestrøm et helt nytt PlayStation-spill som lanseres etter planen neste år. Spillet heter Predator: Hunting Grounds og gir et flott førsteinntrykk, om du spør oss.

Nydelig grafikk

Spillet kommer i samarbeid med Fox og IllFonix – sistnevnte står bak Friday the 13th: The Game. Det er ikke mye man vet om det nye spillet, annet enn at det tilbyr en flerspilleropplevelse i et flott naturlandskap. Grafikken i annonseringstraileren ser fantastisk ut, noe som naturligvis fører til at man stiller spørsmålstegn ved om utviklerne klarer å kombinere dette med 60 bilder i sekundet. Se videoen under selv:

Annonse

Beskrivelsene av spillet skal ha det til at man slippes ut i Predator-universet der man tar del i et elitelag kalt Fireteam, og oppdragene går ut på å fullføre paramilitære aktiviteter med en Predator på nakken. Om du likevel føler for å være på Predator-siden så er det ingen hinder for det, i dette tilfellet blir du utstyrt med dødelige alien-våpen for å jakte de paramilitære.

Hele konseptet minner rett og slett om Friday the 13th-spillet i en ny drakt, men vi gleder oss altså til å se hva utviklerne har å by på når spillet lanseres en gang neste år.

Skal du prøve Predator: Hunting Grounds når det lanseres?

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse