Neste uke får flere Sonos-eiere en god nyhet
Flere Sonos-høyttalere får støtte for Google Assistant neste uke, men det gjelder i første omgang for amerikanere.

Annonse


Neste uke får flere Sonos-eiere en god nyhet

Sonos og Google har hatt det travelt det siste året, og noe av grunnen er at de har jobbet med fikse støtte for Google Assistant på Sonos-høyttalere. Den nye funksjonen ruller ut til eiere av Sonos One og Beam på amerikanske markedet den kommende uken, etterfulgt av andre markeder ved en senere anledning.

Ikke overraskende

Allerede i januar holdt Sonos en demo av den nye funksjonen slik at det kommer ikke helt uventet – men ekstra spesielt er det fordi Sonos sine høyttalere nå er de første på markedet til å fungere med både Alexa og Google Assistant.

Sonos har ikke gitt mange detaljer, og det er fremdeles ukjent hvorvidt Google Assistant kommer til å fungere med andre Sonos-høyttalere gjennom en Google Home-enhet.

Solid inntektsøkning

I andre Sonos-nyheter så fikk man av fra gårsdagens lansering av regnskapstall for det første kvartalet innsyn i deres økonomi: selskapet økte inntektene med 13 prosent fra samme kvartal i fjor, med 210 millioner dollar. Blant produktlinjene deres er det høyttalere ment for hjemmekinoanlegg som har opplevd stor økning i salg, 29 prosent fra året før.

Kilde:
Engadget

Annonse