iPhone XR konseptbilder viser to-kamera design
Ferske konseptbilder skal vise hvordan nye iPhone XR kan ha to kameraer istedet for tre.

Annonse


Kjøper du nye iPhone Xr om den blir som dette?

Siden Apple enda ikke har offentliggjort modellnavn eller utseende på iPhone modellene som kommer ut til høsten, verserer det fremdeles mange rykter på nettet om detaljene. Det som er ganske sikkert er at det vil trolig komme ut tre varianter slik det gjorde i 2018.

Forrige uke skrev vi om konseptbilder av iPhone 11 laget av en tysk designer, basert på 3D-tegninger som skulle ha vært lekket fra fabrikken der telefonene produserer.

Uthevet kamera-område

Enda flere konseptbilder fra en annen kilde har også nå begynt å spre seg – denne gangen for iPhone. Til forskjell fra tidligere konseptbilder som hadde tre kameraer på baksiden, viser bildene istedet to kameraer bak.

Konseptbilder fra PriceBaba

Men også denne gang kan man se et hevet område der kameraene sitter, så det kan være sannsynlig at dette vil bli et endelig designvalg. Av andre rykter sies det at telefonene kan få en tykkelse på 7,8 mm, og at den vil måle 8,5 mm der kamera-området stikker ut bak.

Annonse


Spekulasjonene fortsetter

PriceBaba og OnLeaks, som har lagt ut disse bildene oppgir heller ikke noe spesifikt om kildematerialet brukt til å generere dem. Det er derfor nok en gang viktig å påpeke at disse visuelle detaljene er spekulasjoner, og at ingen vet sikkert hva Apple kommer med før de kunngjør spesifikasjonene.

Se flere av bildene her, eller ta en kikk på videoen av modellene under:

Antatt at de nye iPhone modellene får minst to kameraer på baksiden, vil de nok også kunne tilby på vidvinkel og tele-linser – minst med 12 Megapixler eller mer.

Kilde:
AppleInsider

Annonse