OnePlus 7 får lynrask lagring: når utrolige hastigheter

OnePlus 7 får lynrask lagring
OnePlus 7 blir en av de første på markedet med UFS 3.0 lagring

Med knapt en uke igjen til lanseringsdato 14. mai, så har OnePlus bekreftet enda en stor nyhet om de kommende OnePlus 7 mobilene. Den nye flaggskip-telefonen vil nemlig ha UFS 3.0 lagring inkludert. Dette er en ny lagringsstandard som er dobbelt så rask som i andre moderne telefoner. OnePlus 7 ser nå ut til å få flere fordeler som vil kunne gjøre den til den raskeste på markedet ved lansering.

Raskere enn de fleste

Snapdragon 855 chipset og 90Hz oppdateringshastighet på skjermene er allerede bekreftet tidligere, og vi skrev nylig også om at mobilen skal være vanntett – ifølge dette utradisjonelle PR-stuntet OnePlus gjorde før helgen. UFS 3.0 lagring betyr en konkurransedyktig fordel for alle som vil ha den raskeste og beste toppmodellen.

Bransjeorganisasjonen JEDEC gjorde i fjor en grundig sammenligning av hastigheter på minne som viser hvor mye raskere den nye standarden faktisk er – sammenlignet med dagens minneteknologi.

Slår Samsung på målstreken

Samsung har en stund holdt på med utvikling av eUFS 3.0, som har imponerende hastigheter. Derimot har Samsung løpt på en del hindringer, blandt annet med Galaxy fold, som har gjort at de ikke får med denne teknologien i S10-serien av sine mobiler.

Annonse

Dermed blir OnePlus 7 en av de første mobilene som benytter seg av UFS 3.0 for lagring. Det ryktes også at telefonen blir tilgjengelig i henholdsvis 6 eller 8 Gigabyte integrert minne – og støtte for ekstra minne på 128 til 256 Gigabyte.

Kilde
9to5Google

Annonse
Annonse