Introduserer nytt kamera-design og donasjonsfunksjon
Instagram får et nytt kameradesign og mulighet for donasjoner i Stories.

Introduserer nytt kamera-design og donasjonsfunksjon

Facebook gjør en rekke endringer på plattformen sin i forkant av F8-konferansen, og Instagram holdes neppe utenfor disse endringene. Det er mange endringer til Instagram på vei, men den største av dem er kanskje en designendring til kameraet.

Kameradesign og Create Mode

Kameraet for bilder og video til Story-seksjonen blir nå forandret og endringen vil innføres i løpet av de kommende ukene, der man vil oppleve at denne blir mer fargerik og lettere å bruke. I tillegg til dette blir det mer praktisk å anvende verktøyene som stilles til disposisjon. Utviklerne legger dessuten til “Create Mode” der det fokuseres på å gjøre det enklere å dele innhold som ikke er avhengig av et bilde eller en video.

Instagram opererer ikke med verdens beste oppløsning i disse dager heller.

Donere direkte i Stories

For amerikanske brukere vil det fra og med i dag implementeres en såkalt “sticker” for donasjon i Stories, der man kan donere penger til “nonprofit”-prosjekter direkte i applikasjonen når man ser en story. Instagram skriver at hele beløpet som samles inn fra en slik innsamling går til prosjektet, og at de ikke tar noe som helst fra det.

Også kjøp og salg blir lettere begge veier på Instagram veldig snart. Oppdateringen vil nemlig gjøre at man eksempelvis kan kjøpe innholdet man ser direkte i applikasjonen uten å forlate den.

Kilde:
Wccftech