- Nye iPhone XR får 2x-optisk zoom
Ryktene skal ha det til at iPhone XR-oppfølgeren får en ekstra kamerasensor bak.

Annonse


– Nye iPhone XR får 2x-optisk zoom

På ryktebørsen har det smått begynt å versere opplysninger om Apples iPhone XR-oppfølger som hittil ikke kan påberopes altfor stor grad av kredibilitet, men som gjengis likevel ettersom de kommer fra kilder som tidligere har hatt rett i slike saker.

Får ny kamerasensor

De første ryktene skal altså ha det til at telefonen som i 2019 erstatter iPhone XR kommer med et bedre kameraoppsett der den største forskjellen er at man får mulighet til å ta bilder med 2x-optisk zoom takket være en ny telefoto-sensor. Med andre ord blir oppsettet mer likt storebror XS og XS Max der man har et todelt kameraoppsett, noe som fremstår naturlig

Nyhetene stammer fra kilder i både MacOtakara og en annen, uidentifisert kinesisk kilde.

Ny trend

Om du ikke har fått med deg den nye trenden i mobilkameraer som er optisk zoom så kan du like gjerne forbinde ryktene som nevnt ovenfor med opplysninger om at konkurrenten Huawei med sin P30 kan kombinere 5x-optisk zoom med tilpasset programvare der utføre et 50x-zoom. Samtidig er det bekreftet at den kommende flaggskipstelefonen til OnePlus med 3x-optisk zoom, noe som gjør at Apple bør forsøke å strekke seg lenger om de skal være konkurransedyktige på denne fronten.

Annonse


OnePlus 7 Pro belønnes med A+ for skjermkvalitet – slik er bildene den tar

Kilde:
Wccftech

Annonse