OnePlus 7 Pro belønnes med A+ for skjermkvalitet - slik er bildene den tar
Avisreklamen bekrefter at OnePlus 7 Pro ikke får panel-hake.

Annonse


OnePlus 7 Pro belønnes med A+ for skjermkvalitet – slik er bildene den tar

OnePlus 7 Pro er ikke engang lansert, mobilen skal vises frem offisielt 14. mai og vi skal anmelde den, men DisplayMate er allerede ute med en liten sniktitt.

Svært godt panel, ifølge DisplayMate

De har nemlig testet panelet allerede i toppmodellen, og melder på Twitter at panelet får den beste karakteren panel-eksperten kan gi: A+! Hele rapporten publiseres 14. mai.

Det er svært gode nyheter, for 7 Pro-modellen meldes å få en prislapp på mellom 700 og 800 dollar, og plasserer seg derfor i det øvrige sjiktet og langt over prissnittet OnePlus tradisjonelt har brukt, men så skal det også lanseres rimeligere modeller i 7-serien.

OnePlus mobber Apple:

Annonse


OnePlus 7 Pro belønnes med A+ for skjermkvalitet - slik er bildene den tar

– 3 x zoom ikke like bra, men noen ganger mer praktisk

OnePlus har også startet med et par andre markedsføringstriks, blant annet å dele et par bilder OnePlus 7 Pro har tatt og bekrefter samtidig 3 x optisk zoom.

Dette mener Wired om kvaliteten: “Den slå ikke Huawei P30 Pro 5 x zoom, det kommer ikke som noen overraskelse. Det er et marginalt lavere detaljnivå, mer støy og mindre midt-tone kontrast i OnePlus 7 Pro, men 3 x zoom er ofte mer praktisk enn 5 x, og i visse situasjoner kan 5 x være for mye”.

Wired påpeker at man kan zoome enda lenger inn: 10 x digital zoom er maks. “Videoopptak med 3 x zoom stabiliseres delvis, og ser ganske så bra ut”.

OnePlus 7 Pro tar også bedre nattbilder og har bedre HDR med bilder som ser mer naturlige ut. Det er foreløpig usikkert om den leveres med et 48MP kamera, men bekrefter at mobilen nytter noe som omtales som “pixel binning” for å skape 12MP-bilder.

3 x zoom testbilder:

OnePlus 7 Pro med 3 x zoom
OnePlus 7 Pro med 3 x zoom (Ill.: OnePlus)
OnePlus 7 Pro med 3 x zoom
OnePlus 7 Pro med 3 x zoom

Annonse