Her er trolig det første bildet av Motorolas brettbare Razr-telefon

new-motorola-razr-2019-leaks-out-102
Dette kan være Motorolas brettbare.

Motorola jobber med en brettbar enhet og det ryktes at det er en moderne Razr-oppfølger.

Det første glimtet?

Nå har det dukket opp et knippe bilder som angivelig viser hvordan den brettbare telefonen kommer til å se ut. Det er uklart om vi ser offisielle pressebilder eller bare konseptbilder laget av en dedikert Motorola-fan. Det kan godt tenkes at det er førstnevnte.

Bildene dukket først opp på det kinesiske nettstedet Weibo, og ble senere publisert av SlashLeaks. Weibo-innlegget er nå fjernet.

Annonse

Moderne Razr-telefon

Motorola har tidligere i år bekreftet at de arbeider med en brettbar enhet. Overfor Engadget uttalte selskapets visepresident Dan Dery dette:

– Vi begynte å arbeide med brettbare enheter for lenge siden. Og siden har vi vært gjennom mange varianter. Vi har ingen intensjon om å komme senere enn de andre ut i markedet, sa Dery.

Ifølge tidligere rykter består Motorolas telefon av en brettbar skjerm på innsiden, samt en mindre tilleggsskjerm på utsiden. Den skal være en moderne oppfølger av den originale RAZR-telefonen fra 2004 som globalt ble solgt i 130 millioner eksemplarer.

leaked
Innholdet i esken. (Ill.: SlashLeaks)

Den gjør det meste annerledes enn Samsung og Huawei, som begge har produsert smarttelefoner som fungerer som nettbrett i utbrettet tilstand. Motorola går for en klappvariant som trolig passe mye bedre i lomma enn Galaxy Fold og Mate X.

Er Motorolas brettbare en lovende enhet?

 

Kilde:
gizchina

Annonse
Annonse