Dette konseptet tar foldbare telefoner til et helt nytt nivå

Dette konseptet tar foldbare telefoner til et helt nytt nivå
iPhone Z brettes ut fra to sider.

Det russiske selskapet Caviar står bak mange av de feteste (og dyreste) iPhone-modifikasjonene vi har sett, men de ser ikke ut til å nøye seg med å lage dyre iPhone-modeller. Nå har de designet et konsept for en iPhone vi sannsynligvis aldri kommer til å få se noe av.

Tre skjermer

Telefonkonseptet er kalt iPhone Z og flytter ambisjonene med foldbare telefoner et hakk videre, med en ekstra foldbar skjerm slik at den folder ut to ganger totalt og bærer størrelsen til iPad Pro når den er brettet ut helt. Konseptet bærer åpenbart et preg der man har mange måter å holde telefonen på for å dra best mulig nytte av skjermene til enhver tid:

Annonse

Selskapet ser ut til å ha klare meninger om Apples tendenser de siste årene med å holde tilbake på drastiske designendringer, men forteller til syvende og sist at de håper Apple kan la seg inspirere litt av konseptet til iPhone Z.

Samsung sliter allerede

Det er ikke tvil om at mange venter på Apples forsøk på noe foldbart som Galaxy Fold, men det spørs om ikke selskapet holder tilbake ett eller to år for å være mer sikker på teknologien. Det er nemlig allerede flere tilfeller der Samsungs Galaxy Fold har blitt helt ubrukelige etter knapt noen dager.

Kilde:
Lets Go Digital

Annonse
Annonse