The Last of Us 2-skaperne har spilt inn siste scene
Naughty Dog har spilt inn siste scene til The Last of Us Part 2.

Annonse


The Last of Us 2-skaperne har spilt inn siste scene

Manuskriptforfatter og ansvarlig for det kreative i “Last of Us Part 2” har tatt til Twitter for å gi en bitteliten sniktitt i spillets progresjon, der det kommer frem at de nettopp har gjort seg ferdige med å spille inn det som blir spillets siste scener.

Håpet om 2019-lansering lever fortsatt

Neil Druckmann er også visepresident i Naughty Dog som de siste årene har pumpet ut kritikerroste spill etter spill – og alt tyder på at han og resten av besetningen har opplevde et følsomt øyeblikk når de har blitt ferdig med innspillingen av siste scene til det som blir oppfølgeren til The Last of Us:

Hvorvidt dette betyr utviklerne er ferdige med alt av innspilling eller ikke vites ikke helt sikkert, ettersom det fremkommer hyppig at man ikke filmer inn scener i kronologisk rekkefølge. Likevel er det store sjanser for det, på bakgrunn av at det også har kommet frem at stemme- og skuespilleren Laura Bailey har gjort seg ferdig med sine scener.

Annonse


Twitter-meldingen tyder altså på at det kunne ligge noe sannhet i ryktene om at oppfølgeren til The Last of Us lanseres senere i år.

Når tror du The Last of Us Part 2 lanseres?

Kilde:
Wccftech

Annonse