Hopp til navigasjon Hopp til innhold
"Forza Street" blir snart å finne på iOS og Android. (Ill.: Microsoft/Turn 10)

Endelig kommer «Forza» til mobil – både iOS og Android

Spill: Kommer også på PC – gratis å spille.

Om du fra før av er tungt investert i Forza-serien på PC og Xbox eller bare vil begynne å spille noe i serien på mobil så er tiden snart inne. Microsoft har lansert et gratisspill i serien på Windows 10, og som senere i år skal lanseres på iOS og Android slik at serien for første gang kommer til andre plattformer enn Xbox og PC.

Enkle kontroller

Spillet er døpt Forza Street og ser ut til å være en slags forvandling av det som opprinnelig skulle være Miami Street – her kan man ta del i billøp som varer i alt fra ett minutt til mange, mange flere der du stadig får nye biler underveis. Spillet skal ha Xbox Live achievements som du oppnår i takt med progresjonen.

Det er Turn 10 som under Microsoft har utviklet Forza Street med intensjon om å lage noe som egner seg på mobiltelefoner slik at du kan slå deg løs hvor enn du er. For å akselerere så holder du en finger på skjermen konstant – og slipper denne for å bremse. Spillet opererer med såkalte «boosts» som du kan bruke for å oppnå høyere fart gjennom å trykke på skjermen raskt.

Se gjerne annonseringstraileren under:

PC-utgaven av spillet som ble lansert i går finnes gratis her på Microsoft Store.

Skal du spille Forza Street på mobil?

Kilde:
Engadget

Stikkord: android, Bil, bilspill, forza, forza street, gaming, ios, Microsoft, pc, Spill, turn 10