Disney+ tar opp kampen mot Netflix, Apple og Amazon

Disney+ lanseres 12. november for 70 dollar året (683 kroner), eller 7 dollar måneden, og underpriser derfor konkurrentene.

Oppdatert, 02:55:

Strømmetjenesten debuterer i USA i vinter.

Annonse

Disney har ingen informasjon vedrørende Europa for øyeblikket, utover å melde at de kommer til å ha Disney+ rullet ut til “nesten samtlige av de store markedene i verden innen to år”.

Apple blir nødt til å prise seg under 7 dollar måneden, da de vil lansere med en langt slankere katalog.

Innholdstilbudet

Tjenesten lanseres med over 25 TV-serier med nytt innhold, over 10 nye filmer, for ikke å snakke om Disney-biblioteket: over 7500 episoder, helt nye, som gamle.

Alt Pixar-innhold kommer også det første året til Disney+ samt alle Star Wars-filmene.

Grensesnittet, som avslørt for første gang, avslører de ulike Disney-merkevarene, Pixars, Star Wars, Marvel og National Geographic (som blant annet er aktuelle med den anerkjente frisoloklatredokmentaren “Free Solo”).

Ser ut som en Apple-app

Appen, som du kan se et bilde av under, har et mørkt grensesnitt som ser identisk ut med det Apple serverer. Innholdet blir tilgjengelig i nettleseren, mobiler, smart TV-er, nettbrett og konsoller.

Det kommer en PS4-app og en til Roku. Det er ingen bekreftet Apple TV-app enda, men det kommer nok, da de to selskapene har ganske tette bånd, men spesielt er det at Disney gikk for samme navnestrategi.

 

Kilde:
Disney

Annonse
Annonse