Galaxy Fold kommer først til Norge – vi har prisen

galaxyfoldd
Norge er blant de første landene som tar inn Galaxy Fold.

Samsung opplyser at norske kunder kan skrive seg på en reservasjonsliste fra og med 26. april, og dermed bli blant de første i verden som får tilgang til selskapets brettbare smarttelefon.

Kun fra Samsung eller Telia

Leveringen av Galaxy Fold begynner 3. mai og kommer til kunder som har kjøpt enheten gjennom Samsungs nettsider eller Telia.

Man får også muligheten til å fikle med Galaxy Fold hos Elkjøp Glasmagasinet, ifølge Samsung.

Annonse

– Vi er stolte over å være blant de første markedene som får tilgang til denne nye innovative kategorien smarttelefoner. Det er et helt unikt produkt, og resultatet av over ti år med innovasjonsarbeid, som virkelig manifesterer hvordan vi i Samsung ser på innovasjon. Galaxy Fold bygger videre på det våre kunder ønsker og forventer seg av våre produkter, og det vil bli interessant å se hvordan brukerne velger å utnytte de nye mulighetene, sier Andreas Bergqvist, Produktsjef for telekom hos Samsung i Norden.

Svindyr

Telefonen kommer i første omgang i fargene Space Silver og Cosmos Black. Man får også muligheten til å selv velge farge på rammen og hengslene.

Samsung opplyser at det er et eksklusivt antall Galaxy Fold som kommer til Norge, uten å utdype det nærmere. Vi bør med andre ord ikke forvente oss et veldig stort opplag.

Veiledende pris er 21.000 kroner – med på kjøpet får man da Galaxy Buds, et deksel i kevlar og et års forsikring gjennom Care+.

Kommer du til å kjøpe Galaxy Fold?

Kilde:
Samsung

Annonse
Annonse