Dette er ikke bare en lampe
Symfonisk-serien fra Ikea og Sonos kombinerer lys og lyd.

Annonse


Dette er ikke bare en lampe

Ikea og Sonos samarbeider og lanserer Symfonisk-serien.

Samarbeid

Ikea melder: “Med Symfonisk bordlampe med trådløs høyttaler har Ikea og Sonos laget et møbel som både ser bra ut, har bra lyd og samtidig sklir rett inn i de fleste hjem. Slik gjør vi det enklere å møblere med lyd”.

“Vi visste fra første dag at vi ville utfordre den tradisjonelle high-tech-estetikken. Bordlampehøyttaleren kommer delvis fra en tanke om peisen – ett enkelt element som sprer både varmt lys og lyd,” sier Iina Vuorivirta, en av designerne bak Symfonisk hos Ikea.

– Bare starten

“For IKEA er dette lydsatsningen er en del av en større reise frem mot smarthjem som begynte med en serie produkter for trådløs lading i 2015 og som vi fortsetter ett steg av gangen.”

Annonse


«Å skape en atmosfære og en enkel og god brukeropplevelse er sentrale i utviklingen av Ikea Home Smart-konseptet, og Symfonisk -serien er designet nettopp med dette i tankene. IKEA leter alltid etter ideer som vil forbedre livet hjemme. Ved å integrere teknologi med hjeminnredningsprodukter og -løsninger, kan vi gjøre det på en enda bedre måte,» sier Björn Block, sjef for Ikea Home Smart hos Ikea.

Symfonisk -serien inneholder en nyskapning; Symfonisk bordlampe med innebygd trådløs høyttaler, og en trådløs høyttaler til bokhyller. Begge produktene er kompatible med Sonos’ egne produkter og kan styres gjennom Sonos-appen.

Se priser under video.

Dette melder Ikea om prisene

SYMFONISK trådløs bordlampehøyttaler
“Med SYMFONISK bordlampe med trådløs høyttaler har IKEA og Sonos laget en et møbel som både ser bra ut og har bra lyd, samtidig som det sklir rett inn i de fleste hjem. Slik gjør vi det enklere å møblere med lyd. SYMFONISK bordlampehøyttaler kombinerer lyd og lys i ett produkt for å gjøre hjemmet ryddigere med mindre teknisk utstyr og ledninger. Symfonisk trådløs bordlampehøyttaler vil koste 1799 kroner“.

SYMFONSK trådløs bokhyllehøyttaler
Med symfonisk bokhyllehøyttaler får kundene en flott trådløst tilkoblet flerfunksjonell høyttaler til en rimelig penge. Bokhyllehøyttaleren kan skli rett inn i de fleste hjem på flere måter. Den kan plasseres diskret eller vises frem. Den tåler 3 kg når du monterer den med stativet. Med krokene kan den festes til nesten alle veggstenger på kjøkken. Eller bare sett den stående eller liggende. Symfonisk trådløs bokhyllehøyttaler vil koste 999 kroner“.

 

Kilde:
Ikea pressemelding