Dårlige nyheter for alle som ønsker helt ny MacBook Pro

Dårlige nyheter for alle som ønsker helt ny MacBook Pro
Helt nye MacBook Pro kommer visstnok ikke før 2021, mens oppdaterte iPad-er lanseres sent neste år.

Ming-Chi Kuo, den famøse Apple-lekkeren som kjenner til Apples planer og blir oppdatert på dem veldig ofte, er budbringer med dårlige nyheter i kveld.

MacBook Pro i 2021 og nye iPad-er neste år

Årsaken er at helt nye MacBook Pro, en modell som er ryktet med en 16 til 16,5 tommer stor skjerm (trolig grunnet mye rammekutt) nå ikke ventes før i første halvdel 2021, altså ikke en gang i løpet av neste år.

Dette er potensielt veldig dårlige nyheter for alle de som ikke liker MacBook Pro-tastaturet og sliter med at det slutter å fungere. Det er mulig Apple lanserer et helt nytt tastatur før 2021 (har de et valg, egentlig?), men et helt nytt design ser altså ut til å vente på seg.

Annonse

Apple vil muligens også tilby å utstyre MacBook Pro 13″ med opp til med opp til 32GB RAM.

Det ventes et helt nytt design – kan drømme Mac-en bli slik?

Om nye MacBook Pro

Det er også andre produkter på vei, selvsagt: Kuo forventer nye 10 og 12 tommer iPad-modeller i fjerde kvartal neste år eller første kvartal 2021, og mener at 31,6″ 6K-skjermen lanseres i andre eller tredje kvartal i år.

Denne skjermen får visstnok “utrolig god bildekvalitet grunnet bruk av et bakbelyst mini LED-panel”.

Dette stemte dere

Av 473 stemte har 147 av alle dere som stemte sagt dere ikke orker å reparere MacBook Pro-tastaturet fordi maskinen er i bruk. Merk også hvor overraskende mange som bør utføre service, men som ikke ønsker å være uten maskin:

78 av 473 spurte har sendt sin MacBook Pro til tastatur-service mer enn en gang.
78 av 473 spurte har sendt sin MacBook Pro til tastatur-service mer enn en gang. (Ill.: ITavisen)

Annonse
Annonse