Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Helt nye MacBook Pro kommer visstnok ikke før 2021, mens oppdaterte iPad-er lanseres sent neste år. (Ill.: Viktor Kádár)

Dårlige nyheter for alle som ønsker helt ny MacBook Pro

– Ny modell ikke klar før 2021!

Ming-Chi Kuo, den famøse Apple-lekkeren som kjenner til Apples planer og blir oppdatert på dem veldig ofte, er budbringer med dårlige nyheter i kveld.

MacBook Pro i 2021 og nye iPad-er neste år

Årsaken er at helt nye MacBook Pro, en modell som er ryktet med en 16 til 16,5 tommer stor skjerm (trolig grunnet mye rammekutt) nå ikke ventes før i første halvdel 2021, altså ikke en gang i løpet av neste år.

Dette er potensielt veldig dårlige nyheter for alle de som ikke liker MacBook Pro-tastaturet og sliter med at det slutter å fungere. Det er mulig Apple lanserer et helt nytt tastatur før 2021 (har de et valg, egentlig?), men et helt nytt design ser altså ut til å vente på seg.

Apple vil muligens også tilby å utstyre MacBook Pro 13″ med opp til med opp til 32GB RAM.

Det ventes et helt nytt design – kan drømme Mac-en bli slik?

Om nye MacBook Pro

Det er også andre produkter på vei, selvsagt: Kuo forventer nye 10 og 12 tommer iPad-modeller i fjerde kvartal neste år eller første kvartal 2021, og mener at 31,6″ 6K-skjermen lanseres i andre eller tredje kvartal i år.

Denne skjermen får visstnok «utrolig god bildekvalitet grunnet bruk av et bakbelyst mini LED-panel».

Dette stemte dere

Av 473 stemte har 147 av alle dere som stemte sagt dere ikke orker å reparere MacBook Pro-tastaturet fordi maskinen er i bruk. Merk også hvor overraskende mange som bør utføre service, men som ikke ønsker å være uten maskin:

78 av 473 spurte har sendt sin MacBook Pro til tastatur-service mer enn en gang.
78 av 473 spurte har sendt sin MacBook Pro til tastatur-service mer enn en gang. (Ill.: ITavisen)

Stikkord: Apple, ipad, macbook, macbookpro