I Model 3-speilet ligger Musks mesterplan for å ta Uber og Lyft
Model 3 er utstyrt med kamera som ser inn i bilen. Dette er viktig når du leier ut bilen din, og når bilen din tar seg en tur ut på byen, alene, som taxi.

I Model 3-speilet ligger Musks mesterplan for å ta Uber og Lyft, men det er fetere enn som så

Hva gjør det mystiske kameraet i speilet på Teslaer?

Fremtidsrettet bil

Bilen har en rekke kameraer som kan brukes til mer enn bare kjøring – hjelper Tesla-eiere å beskytte bilen sin, blant annet mot personer som dette.

Men kameraet som er å finne i speilet til Model 3-føreren, er også tiltenkt noe helt spesielt og noe veldig stort og viktig for Tesla som selskap: som en viktig komponent når Tesla-flåten vil kunne brukes til å tjene penger, som med Lyft og Uber, men til forskjell fra disse er det ikke meningen at man selv skal være sjåfør.

Vil Teslaen som du ikke bruker kunne kjøre avgårde og plukke opp folk, av seg selv? Det høres ut som noe som er noen år unna, men kan bli virkelighet?

Ifølge Musk er det dette som er planen: men du sover, tjener bilen din penger for deg:

Vi får vite mer 22. april

“Kameraet er der for når vi starter å konkurrere med Uber/Lyft og personer lar bilene tjene penger for dem som en del av Teslas delte autonomi-flåte”.

Greia er selvsagt at man ønsker å se hva personen som leier bilen din, gjør med den. Skulle det oppstå et problem, er “det bare å sjekke videoen”, som Musk forklarer.

Det later altså til å være to komponenter her: bilutleie, og Model 3 som en selvkjørende Uber/Lyft-konkurrent.

“Tesla Network” er navnet, og vi kommer til å høre mye mer om stor-prosjektet 22. april.

Kameraet vil også kunne nyttes til andre ting:

Musk bekrefter at man vil kunne deaktivere internkameraet når det aktiveres for bruk: