Destiny 3 blir mye vanskeligere enn forgjengerne.
Destiny 3 blir mye vanskeligere enn forgjengerne.

Annonse


Destiny 3-rykter: lanseres neste år til PS5 og Xbox Scarlett

Det er snart to år siden Destiny 2 ble lansert, og mens spillet har gjort det helt greit blant tilhengerbasen så skal de ferskeste ryktene tide på at Bungie har noe helt spesielt på gang. Destiny 3 skal visstnok være under utvikling nå, med lanseringsdato tiltenkt en gang i 2020.

Blir mye vanskeligere

Velkjente AnonTheNine som fra før av står bak en rekke Destiny 2-lekkasjer mener nå at han sitter på opplysninger om Destiny 3. Ifølge han så blir spillet langt vanskeligere enn forgjengerne og på den måten forsøker utviklerne å appellere til de mest trofaste tilhengerne av spillserien. I tillegg blir RPG-elementene et større fokus i oppfølgeren.

Kommer på PS5, Xbox Scarlett

Av informasjonen går det dessuten fram at Destiny 3 primært kommer til neste generasjon med spillkonsoller, altså PlayStation 5 og Xbox Scarlett. Det er ikke kjent om spillet likevel blir å finne på dagens konsoller. Om spillet kommer på PC er naturligvis for mange en forventning, men det er ikke bekreftet.

Informasjonen skal være basert på det som har kommet fra relativt tidlig ut i utviklingsfasen, så ting kan endre seg i ettertid. Derfor kan det være greit å ta de nye opplysningene med en klype salt – inntil vi kanskje får noe fra offisielt hold.

Kilde:
Wccftech

Annonse