En AirPods-konkurrent fra Amazon skulle bare mangle.
En AirPods-konkurrent fra Amazon skulle bare mangle.

Annonse


Alexa-drevet AirPods-konkurrent på vei fra Amazon

Det er ingen hemmelighet at Amazon prøver å tilegne seg en bit av kaken hvor enn teknologien fører hen. Nå står trådløse ørepropper for agendaen, om vi skal tro Bloomberg og deres kilder.

Kommer i svart og grå

De nye øreproppene skal ifølge kildene være Alexa-styrt og en reell konkurrent til Apples AirPods – og så langt går Amazon at de faktisk kommer til å være svært lik Apples ørepropper i design og utførelse.

Man kan med de nye øreproppene be Alexa bestille varer, styre musikk, fortelle været og alt annet Alexa kan gjøre. Bloomberg forteller også at proppene blir utstyrt med teknologi som tillater fysiske gest-kontroller, eksempelvis for å ta opp samtaler samt legge på ved å trykke langs siden av en av proppene.

Proppene kommer i svart og grå utforming, men ellers skal veldig mye være lik oppskriften vi ellers har sett de siste årene: de kommer i en ladeboks som gir mer batterikapasitet, og som kan lades gjennom en standard USB-kabel.

Bør prises billigere enn AirPods

Når det gjelder prisen på de hittil ikke-navngitte øreproppene fra Amazon så er det heller ikke mye kunnskap om denne, men man tar det for gitt at de vil koste mindre enn AirPods hvis Amazon har planer om å gi reell konkurranse på denne fronten, med en rekke nye aktører som den siste tiden har sluttet seg til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse