Se hva Lenovo pønsker på!

Se hva Lenovo pønsker på!
Dette er Lenovos brettbare mobil basert på tekniske tegninger sendt patentkontoret i september i fjor.

Lenovo er ikke kjent som en stor mobilmerkevare i noen deler av verden, heller ikke i Norge, men deres ThinkPads får svært gode kritikker, og det er derfor ikke helt på jordet å tenke at de kanskje ønsker å satse de også.

Se hva Lenovo pønsker på

Det er Let’s Go Digital som igjen har skapt lekre konseptbilder basert på 11 skisser innsendt av Lenovo til Global Design-databasen til WIPO (World Intellectual Property Office) der det avsløres en brettbar mobil med en noe original vri. Patentet ble registrert september i fjor.

Når den er brettet ut har man en avlang skjerm til disposisjon. Bredden vil ikke avvike mye fra dagens smarttelefoner, så på den måten kan du enkelt betjene enheten med en hånd. Skjermkanten holdes til et minimum, og enheten ser også ut til å være bemerkelsesverdig tynn. Selfie-kameraet er plassert i rammen.”

Annonse

Se flere bilder hos Let’s Go Digital.

Lenovo ikke alene om ideen

Det spesielle med denne varianten er at om man klapper den sammen, så får man plutselig en skjerm til å leke seg på.

Også ZTE og Oppo ser på omtrent samme måte å gjøre det på, så teknologien har kommet ganske langt i bransjen som helhet – dette er derfor et konsept som snart kan bli virkelighet, kanskje allerede i år.

Skjerm nummer to er plassert på baksiden når enheten er brettet ut, men brett mobilen sammen og dette skjer.
Skjerm nummer to er plassert på baksiden når enheten er brettet ut, men brett mobilen sammen og dette skjer. (Ill.: Let’s Go Digital)

 

Kilde:
Let’s Go Digital

Annonse
Annonse