Annonse
Annonse
Annonse

Anthem har fått DLSS-støtte – lover opptil 40 prosent bedre ytelse

En ny patch til Anthem introduserer et par nyheter, deriblant DLSS-støtte.

Anthem-sagaen fortsetter – denne gang med hyggelige nyheter for spillere som har ventet på DLSS.

Opptil 40 prosent bedre ytelse

Tirsdag ble det lansert en patch for Anthem som skal øke ytelsen. Oppdateringen inkluderer nemlig Nvidia Deep Learning Super Sampling, også kjent som DLSS. BioWare lovte tidligere i år at DLSS-støtte skulle komme «kort tid etter lansering». Akkurat den lovnaden har de klart å levere på.

Hvis folkene bak Anthem har rett, skal spillere kunne se opptil 40 prosent raskere ytelse takket være introduksjonen av DLSS, som benytter seg av kunstig intelligens for å optimalisere spillet.

Annonse

Etter oppdatering finner du muligheten for å aktivere DLSS under Video Settings –> Display Settings.

Dette trenger du

Vær klar over at du trenger et GeForce RTX-kort for å være kvalifisert. I tillegg trenger du Nvidias nyeste GPU-driver som ble lansert i går – den har versjonsnummer 4.19.67. I tillegg må du ha oktoberutgaven av Windows 10 installert.

Nvidia lover å legge til DLSS-forbedringer fortløpende.

«Selv om DLSS nå er tilgjengelig, sover aldri superdatamaskinene våre. Vi fortsetter å trene og forbedre vårt nettverk med dyp maskinlæring. Når vi har ytelses- eller bildeforbedringer klare vil vi automatisk levere dem direkte til din maskin via Nvidias programvareoppdateringer», sier Nvidia.

Fanger høydepunkter

Med oppdateringen får du også Nvidia Hightlights. Som navnet tilsier er dette en funksjon som sørger for å fange høydepunktene fra det du oppnår i spillet. Skjer det noe spesielt, som for eksempel at man klarer å overvinne en vanskelig fiende, sørger Hightlights for å automatisk ta bilder og spille inn video fra hendelsen.

Flere feilrettinger

Foruten DLSS og Highlights er det også et par andre nyheter som kommer med denne patchen. Du vil for eksempel nå kunne spille oppdrag flere ganger på høyere vanskelighetsgrad. Det følger også med et nytt oppdrag som kan spilles så mange ganger du vil.

Heldigvis inneholder patchen også flere feilrettinger, der en av dem løser et problem som forårsaker systemkrasj for enkelte spillere. En annen bug som også har irritert spillerne, nemlig at man ikke kan samhandle med andre spillere, skal være rettet, ifølge BioWare.

Lover forbedring

Tidligere denne måneden innrømmet Anthem-sjef Casey Hudson at de er svært skuffet over alle problemene med spillet. 

Ifølge Hudson jobber teamet iherdig med å forbedre totalopplevelsen av Anthem, som blant annet har blitt beskyld for å være innholdsløst. Hudson peker blant annet på at mer enn 200 forbedringer er rullet ut siden lanseringen 22. februar i år.

En større innholdsoppdatering av tittelen ventes i mai – i denne pakken skal det presenteres en ny historie og funksjoner.

 

Kilde:
PCgamer

Annonse
Annonse