Flere feilrettinger

Foruten DLSS og Highlights er det også et par andre nyheter som kommer med denne patchen. Du vil for eksempel nå kunne spille oppdrag flere ganger på høyere vanskelighetsgrad. Det følger også med et nytt oppdrag som kan spilles så mange ganger du vil.

Heldigvis inneholder patchen også flere feilrettinger, der en av dem løser et problem som forårsaker systemkrasj for enkelte spillere. En annen bug som også har irritert spillerne, nemlig at man ikke kan samhandle med andre spillere, skal være rettet, ifølge BioWare.

Lover forbedring

Tidligere denne måneden innrømmet Anthem-sjef Casey Hudson at de er svært skuffet over alle problemene med spillet. 

Ifølge Hudson jobber teamet iherdig med å forbedre totalopplevelsen av Anthem, som blant annet har blitt beskyld for å være innholdsløst. Hudson peker blant annet på at mer enn 200 forbedringer er rullet ut siden lanseringen 22. februar i år.