Vive Focus Plus koster nesten 7000 norske kroner - ganske stivt sammenlignet med Oculus-alternativet.
Vive Focus Plus koster nesten 7000 norske kroner - ganske stivt sammenlignet med Oculus-alternativet.

Annonse


Hils på Vive Focus Plus: den kan bli din neste måned for 7000

I februar presenterte HTC sitt nye VR-hodesett kalt Vive Focus Plus, og nå er det meste klart for lansering: hodesettet koster 799 amerikanske dollar og sendes ut til kundene fra og med april.

Alternativ til Oculus Quest

Hodesettet er en aldri så liten oppfølger til Vive Focus fra i fjor, med tilsvarende spesifikasjoner men med færre begrensninger. I hovedsak er nye Focus Plus ment for brukere i profesjonelle settinger, og det beskrives av flere medier som et alternativ til Oculus Quest, et hodesett som for øvrig ikke er myntet til profesjonelle folk på samme måte.

Vive Focus Plus kommer altså med samme Snapdragon 835-brikke som den vanlige utgaven, med 1440 x 1600-piksler på hvert øye. I tillegg finner man at det på samme måte som forgjengeren er innebygde kameraer for sporing, slik at man finner hverken kabler eller kameraer på utsiden.

Annonse
Kan prøves under konferanse

Under Vive Ecosystem Conference vil HTC la kunder prøve ut det nye hodesettet i rundt 15 forskjellige applikasjoner, deriblant en paintball-simulator der man kombinerer hodesettet med en vest.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse