Her er et av prototypene til Intels kommende skjermkort.
Her er et av prototypene til Intels kommende skjermkort.

Annonse


Sjekk her: første titt på Intels grafikkort

Mesteparten av Intels fokus under årets Game Developers Conference gikk ut på å annonsere nye programvarer og niende generasjon mobilprosessorer, men likevel tok de seg tid til å gi en liten smakebit på hvordan deres kommende skjermkort kan se ut.

Startet presentasjonen med prototype-bilder

Det var ganske tidlig ut i presentasjonen deres under GDC 2019 at Intel-designeren Christiano Siquera viste frem noen bilder av det som potensielt kan bli deres første fullverdige, dedikerte GPU. Designet skal visstnok være fra desember i fjor, og viser i korte trekk et relativt generisk skjermkort men med sine særpreg:

Bildene er hentet fra TechRadar, og det kan se ut som kortet er utstyrt med en tradisjonell vifteløsning. Særlig mange detaljer utover dette er ikke enkelt å hente på dette tidspunktet, så det gjenstår å se når Intel bestemmer seg for å vise frem det endelige produktet.

Dessuten er det verdt å påpeke at Siquera selv fortalte at denne prototypen er én av totalt ti han har utviklet, og at det ikke er bestemt hvilket design man skal gå for enda.

Annonse


Du kan bli med å forme Intels skjermkort

Kilde:
TechRadar

Annonse