Intel inviterer til fest med Odyssey for å skape det beste skjermkortet de kan.
Intel inviterer til fest med Odyssey for å skape det beste skjermkortet de kan.

Annonse


Du kan bli med å forme Intels skjermkort

Når Intel en gang i 2020 inntar markedet for dedikerte GPU-er så er de etter alt å dømme klare til å gjøre ting helt annerledes enn både Nvidia og AMD, som har rukket å etablere seg for alvor.

Plattform for kommunikasjon

Selskapet introduserer nemlig prosjektet Odyssey, et program som tar sikte på å forene fellesskapet og utviklerne i Intel.

De vil stelle i stand et skjermkort som den gjennomsnittlige entusiasten ønsker, og for å finne ut av hva de ønsker så introduseres Odyssey som en plattform der brukerne kan gi tilbakemeldinger direkte til utviklerne. På nettsiden skriver Intel at Odyssey er skapt rundt tanken om et veldig engasjert fellesskap med fokus på å forbedre grafikk og visuell prosessering for alle, enten man spiller eller lager innhold av noe slags.

Tilgang til nyhetsbrev

Intel skriver at de trenger tilbakemeldinger fra fellesskapet til å guide dem:

Annonse
“Vi skal lytte til fellesskapet, og til gjengjeld får dere være tettere på utviklingsarbeidet enn noensinne. Dere vil få innsikt før alle og eksklusiv tilgang til materiale.”

De påpeker også at medlemmer får tilgang til Intel Gaming Access-nyhetsbrev som gir VIP-pass til bra tilbud og gratisting, betatilgang og de ferskeste gaming-nyhetene.

Her melder du deg opp til Odyssey-programmet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse