Annonse


Nå skal Intel endelig ta grafikk seriøst: her er det nye kontrollpanelet

Vi har allerede fått en sniktitt på det første skikkelige, kraftige skjermkortet fra Intel på en mannsalder, og nå har selskapet lansert et nytt kontrollpanel for sine innebygde GPU-er.

“Graphics Command Center”

Navnet er “Graphics Command Center” (last ned), en ny og penere måte å endre skjermkort-innstillingene – merk at appen kun er å finne til Windows 10 – det nye kontrollpanelet er nemlig bygget med XAML UI-elementer og har “Fluent Design”.

Spill-optimalisering gjøres nå rett fra hjemskjermen i appen, og man kan sette opp flere skjermer uten å måtte trykke seg gjennom en rekke menyer. Video-innstillinger, bilde- og farge-korrigeringer er også å finne på samme sted, og man kan opprette egendefinerte innstillinger.

Ny gaming CPU og GPU

Har du Intel Driver and Support Assistant blir du også informert om nye drivere.

Annonse
Utviklingen av kontrollpanelet har nettopp startet og Intel kommer til å gjøre mange forbedringer fremover – spesielt frem mot lanseringen av sin egne, kraftige GPU neste år.

For øvrig ventes niende generasjon Intel H CPU-er i andre kvartal i år med forbedringer for spillere, og med støtte for WiFi 6.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse