Om du hadde planer om å kjøpe "mid-range"-utgaven av Model 3 så er det for sent, nå er ikke dette valget tilgjengelig lenger.
Om du hadde planer om å kjøpe "mid-range"-utgaven av Model 3 så er det for sent, nå er ikke dette valget tilgjengelig lenger.

Annonse


Rydder opp i Model 3-utvalget sitt

Med ankomsten av billig-utgaven i Model 3-rekken ser det ut til at Tesla tar grep for å rydde litt i sortimentet. Nå kan det nesten tyde på at selskapet endelig setter inn tiltak for å skaffe en form for oversikt.

Fjernet mellomvalget

Den amerikanske produsenten av elektriske kjøretøy har i det stille endret Model 3-konfiguratoren til å ikke lenger tilby valget om batteripakken som gir deg mellom-rekkevidde. I kilometer var denne oppgitt til å være omkring 420, og igjen står altså den billigste varianten sammen med en Plus-utgave, i tillegg til Long Range-utgaven. Disse gir henholdsvis 350, 385 og 500 kilometer.

Flere årsaker

Endringen gjelder globalt der hele Model 3-rekken tidligere har vært tilgjengelig, og det spekuleres i at “mid-range”-valget i det hele tatt ble introdusert for å tilby et alternativ til den dyrere Long Range-modellen mens man var i påvente av den billigste utgaven som ble presentert for knapt to uker tilbake. Tanken var også ifølge flere medier at potensielle amerikanske kjøpere kunne dra nytte av en skatteordning uten å tømme lommeboken helt.

Kilde:
Electrek

Annonse