Under gårsdagens Inside Xbox kunne man se en liten sniktitt av Project xCloud.
Under gårsdagens Inside Xbox kunne man se en liten sniktitt av Project xCloud.

Annonse


Betatesting av Microsofts Project xCloud starter i år

Det begynner å bygge seg opp til noe stort innen segmentet som vi løst velger å kalle for “Netflix for spill”: i tillegg til å nylig presentere Remote Play-funksjonaliteten sin på iOS-enheter så introduserte Sony i går Playstation Now i ytterligere syv land, inkludert Norge.

Viste frem teknologien

Også Google er i ferd med å avsløre noe vi mistenker står på agendaen neste uke, og nå har endelig en i ledelsen hos Microsofts sky-satsing lette bittelitt på sløret: i et blogginnlegg skriver han at selskapet fremdeles har planer om å foreta ordentlig testing av tjenesten en gang dette året. Det ligger også ved en live-fremvisning av teknologien på gårsdagens Inside Xbox-sending, men før vi tar en titt på denne så bør det nevnes at Choudry var forsiktig med hvordan han omtalte teknologien.

For det er ikke snakk om en fullstendig erstatning for tradisjonell konsollspilling, men heller et supplement til dette som man kan bruke i farta eller når TVen er opptatt for eksempel. Vanlige konsoller vil fremdeles være den primære kilden til 4K-innhold og HDR-opplevelser.

Annonse
Bla videoen fremover til litt over tre minutter for å se xCloud i aksjon. Det er imponerende: Forza Horizon 4 strømmes rett på mobil med en kontroll koblet til over Bluetooth.

Hva synes du om forhåndsvisningen – er du imponert?

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse