Apples iPad kommer i ny utgave dette året.
Apples iPad kommer i ny utgave dette året.

Annonse


Kilder skal ha det til Apple lanserer iPad 7 i år – muligens større skjerm

Hvis vi skal tro ryktene så er Apple i ferd med å gjøre store forandringer med iPad-rekken i nær fremtid: i år kan de nemlig introdusere to nye oppgraderinger.

Rapport fra Kina

I fjor fikk man den 6. generasjonen av iPad som av mange ble tolket som et svar til Google der man fikk et fullverdig nettbrett i hovedsak ment for bruk i skolesammenheng. Denne var priset relativt lavt til tross for at den var pakket med solid innmat, derfor er det ikke overraskende at Apple gjentar denne tilnærmingen også i år.

Nå er det rapport fra forsyningskjeden i Kina der det kommer frem opplysninger om at Apple har planer om to nye iPad-modeller i år. Hittil har vi i større grad blitt eksponert for den mindre iPad mini 5 mens dagens rapport fokuserer på detaljene omkring en større iPad, nå i sin 7. generasjon.

Beholder lydinngang og Touch ID

Av rapporten går det frem at 3.5mm-inngangen ikke vil gå noen sted, og det samme kan man si om Touch ID – noe som for øvrig er en indikasjon på at Apple ikke har tatt seg bryet med å introdusere TrueDepth-sensoren til denne enheten.

Annonse


Når det gjelder skjermstørrelse så er ikke rapporten entydig på hvorvidt denne kommer til å bli utformet med den klassiske utførelsen med 9.7-tommer, eller om selskapet øker denne til 10-tommer.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse