Intel lanserer senere denne måneden et nytt og bedre kontrollpanel.

Annonse


Sjekk teaservideo: Intel gir ny smakebit på gaming-fremtiden

Amerikanske Intel er i disse dager tilsynelatende ute etter å fange oppmerksomheten vår for å vise frem store grafikk-nyheter, i denne omgang en ny kontrollpanel for grafikkinnstillinger som skal gi en smakebit på hva vi har i vente innen grafikk og visuell datakraft.

Nytt kontrollpanel

Under slagordet “The Odyssey awaits” skriver brikkeprodusenten Intel at de er på vei til å gjøre datagrafikk tilgjengelig for alle, ved siden av en kort video som viser fraksjoner av det nye, overhalte kontrollpanelet der man styrer grafikkinnstillinger:

Grensesnittet tar seg godt ut i de bitene vi får se, men videoen gjør oss naturligvis spente på å se nøyaktig hva vi har i vente når Intel fortsetter i grafikksporet de har fristet med særlig de siste månedene. Det er ventet at selskapet introduserer dedikerte skjermkort i 2020, og allerede har de gitt beskjed om at spillsamfunnet skal være med på å forme egenskapene på disse.

Det nye kontrollpanelet lanseres senere i mars.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse