Mange vil nok mene at Tesla oppfører seg vinglete om dagen.

Annonse


Nå ombestemmer Tesla seg

For nesten to uker siden fikk Tesla masse oppmerksomhet i forbindelse med lansering av den billige Model 3-varianten som lenge har blitt etterspurt. De annonserte samtidig nyheten om at de legger ned flesteparten av de fysiske Tesla-butikkene og at de heretter kun skal selge biler på nettet. Nå snur de på dette, og melder samtidig en prisøkning på bilene.

Gjenåpner enkelte butikker med færre ansatte

I et nytt blogginnlegg skriver de at de i stedet legger ned halvparten av så mange butikker som de først erklærte. Noen butikker har allerede blitt satt ned, og mens enkelte av disse ikke vil se dagens lys igjen så er det noen som gjenåpner – men med redusert antall ansatte. Dette skal være i takt med opplysningene om at ikke alle butikkene har så mye trafikk som man ønsker.

Prisøkning fra neste uke

Den nye og billigere Model 3-utgaven vil ikke bli påvirket av prisøkningen, bekrefter den amerikanske elbilprodusenten. Derfor er det kun den dyrere varianten av den nye bilen som får prisøkning, samt Model S og Model X, som forrige uke ble noen titusener billigere. Likevel er denne økningen gjeldende en uke fra nå, slik at man fremdeles har muligheten til å handle billigere dersom man ønsker.

Kilder:
Engadget
Tesla

Annonse