Nå blir originale Diablo tilgjengelig på nett, helt uten DRM.
Nå blir originale Diablo tilgjengelig på nett, helt uten DRM.

Annonse


Gladnyheter fra Blizzard – Diablo kommer digitalt og blir DRM-fri

Originale Diablo ble i 1996 lansert veldig eksklusivt i butikkhyller. Nå har Blizzard i partnerskap med GOG gjort det mange har håpet på i lang tid, og lanserer spillet helt uten DRM-forpliktelser for bare 85 kroner.

To utgaver – begge er dine

Interessant nok er det også to utgaver av spillet du får tilgang til: en som knapt er tilvirket fra originalen med 20 FPS SVGA-grafikk og multiplayer gjennom Blizzard sin Battle.net-tjeneste, og en utgave med en rekke oppgraderinger som blant annet innebærer “out-of-the-box”-støtte for Windows 10 samt støtte for høytoppløste skjermer og med en haug feilrettinger fra originalen.

Du får også mulighet til å justere både oppløsning og bildefrekvens i tillegg til flere innstillinger du kanskje setter pris på i 2019.

Endret RPG-sjangeren for alltid

Blizzard gjorde det stort med Diablo ved tusenårsskiftet, og spillet påvirket i veldig stor grad RPG-sjangeren slik vi kjenner det i dag. I 2001 hadde Blizzard solgt mer enn 2.5 millioner kopier av spillet, noe som var en fin indikasjon på at selskapet kunne fortsette med serien med flere oppfølgere til originalen.

Annonse
Flere spill på vei

Selv om originale Diablo inntil videre kan roe nervene dine etter Blizzards fiasko-arrangement der de skuffet fansen med å ikke annonsere Diablo 4, så bør du holde oppe et øye for enda flere spill som lanseres i partnerskap mellom Blizzard og GOG på denne måten.

I en offisiell uttalelse fra en høytstående i selskapet kommer det frem at det er snakk om flere re-lanseringer, deriblant Warcraft II og Warcraft: Orcs & Humans.

Her kan du kjøpe Diablo.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse