De første bildene av OnePlus 7 viser mangel på busslomme, det er det god grunn til.
De første bildene av OnePlus 7 viser mangel på busslomme, det er det god grunn til.

Annonse


OnePlus 7-lekkasje viser manglende “busslomme” og tre kameraer

Forrige uke kunne vi melde at ryktene skulle ha det til at OnePlus 7 kommer uten mulighet for trådløs lading, noe som i 2019 må sies å være litt utspekulert – spesielt fra OnePlus. Nå har de første bildene av telefonen dukket opp i form av en lekkasje, og OnePlus 7 får et par store designendringer.

Rammene er tynnere enn noensinne

Det er ganske troverdige OnLeaks som har fått tak i render-bilder av den nye telefonen – bildene viser gjenskapelser av telefonen basert på spesifikasjoner og opplysninger om mobilens dimensjoner for øvrig. Av bildene kommer det frem at nye OnePlus har tynnere rammer enn noensinne, selv om man fremdeles må belage seg på en litt ekstra tykk ramme nederst på telefonens skjerm.

Ingen selfiekamera – eller?

Uansett, det som kanskje fanger mest oppmerksomhet er at OnePlus har fått til disse tynne rammene (og dermed ikke behov for busslomme eller annen variant) ved å inkludere en spesiell mekanisme for frontkamera der linsen dukker opp i egen, atskilt komponent. Det ble lenge spekulert i om OnePlus skulle ha samme utforming som Xiaomi Mi Mix 3, men denne er altså litt annerledes:

Annonse


Ekstra kamerasensor bak

På baksiden finner man nå en ekstra kamerasensor slik at også OnePlus 7 denne generasjonen har tre kamerasensorer som utgjør hovedkameraet. Man har ingen bekreftelse på hva den nyeste sensoren gjør, men ryktes at denne vil tas i bruk for dybdemåling eller vidvinkel.

Det er antatt at OnePlus 7 kommer med en Snapdragon 855-brikke med 8GB minne og muligens større batteri for å holde liv i den store 6.5-tommeren. Som før vil man også finne en USB-C-port og manglende hodetelefon-inngang.

Kilde:
9to5Google

Annonse