Bixby kan nå åpne (nesten) hvilken som helst app for deg.
Bixby kan nå åpne (nesten) hvilken som helst app for deg.

Annonse


Samsung lar deg ikke gjøre dette med Bixby-knappen

Nyheten om at Samsungs Bixby-knapp kan omprogrammeres, slik at den utfører andre oppgaver enn å hente frem selskapets taleassistent, har nok gledet mange Galaxy-eiere.

Selv eiere av eldre modeller kan etter en ny oppdatering til Android Pie endre funksjonaliteten slik at Bixby-knappen kan brukes for å starte din favorittapplikasjon.

Men hvis du hadde tenkt å benytte muligheten til å få knappen til å starte opp en konkurrerende taleassistent, må du tro om igjen.

Annonse
Alternativ løsning

Det viser seg nemlig at du ikke kan åpne verken Google Assistant, Amazons Alexa eller Microsofts Cortana, ved hjelp av Bixby-knappen. Dette til tross for at du kanskje har appene installert.

For i utgangspunktet skulle man tro dette var mulig. Når du omprogrammerer knappen, velger du selv hvilken app som skal åpnes, fra appoversikten. Her kan du velge det meste, bortsett fra andre selskapers taleassistenter.

Heldigvis finnes det en alternativ fremgangsmåte som kan fikse det hele for deg, ifølge XDA-Developers. Fremgangsmåten, som du her, går ut på å bruke en såkalt Tasker. Løsningen er ikke perfekt, men fungerer.

 

Kilde:
AndroidAuthority

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse