I Outlaws of the Old West handler det om å skrape sammen ressursene du kan for å overleve.
I Outlaws of the Old West handler det om å skrape sammen ressursene du kan for å overleve.

Annonse


Har Rockstar Games endelig fått en konkurrent?

Det er sikkert for mange overraskende at man ikke oftere ser spill som baserer seg på Det ville vesten, spesielt ettersom man har sett Rockstar Games sin suksess med denne settingen. Det er i ferd med å endre seg, for nå er Virtual Basement i ferd med å lansere “Outlaws of the Old West”.

150 spillere

Med lansering av Outlaws of the Old West ønsker utviklerne å gi det ville vesten et nytt preg, med fokus på overlevelse i en åpen verden hvor du kan utforske langstrakte sletter og fjell slik du ønsker. Eventyret begynner den 12. mars på PC, der 150 spillere samtidig settes i den åpne verden i en kamp om å skrape sammen de ressursene som finnes.

– Utfordrende

Spillet har vært under utvikling over to år, og bygger på samme fundament som mange andre overlevelsesspill der ute, sett bort i fra at settingen er litt annerledes. Til GameSpot forteller Tim Hesse i Virtual Basement at et av hovedgrunnene til at de gikk for ville vesten-temaet var at det ikke utnyttes i tilstrekkelig grad i dagens spillmarked.

Annonse


Hesse gir uttrykk for at det også til tider er mer utfordrende, ettersom man er begrenset på veldig mange måter til å inkludere elementer som passer inn korrekt i tidsbildet. Dersom det eksempelvis var et overlevelsesspill med science fiction-elementer så kunne de i teorien ha inkludert hva enn de ønsket. Han forteller også at de er fullt fokusert på å samarbeide med spillerne for å gi dem den ultimate ville vesten-opplevelsen.

“Outlaws of the Old West” blir tilgjengelig i Early Access på PC fra 12. mars, mens den fullstendige utgaven lanseres på PC, PS4 og Xbox One.

Kilde:
Gamespot
Virtual Basement

Annonse