Steam gjør endringer på video-seksjonen deres.
Steam gjør endringer på video-seksjonen deres.

Annonse


Fjerner videoer som ikke er gaming-relatert

De siste årene har Valve markert seg med Steam hvor de i tillegg til utallige mengder PC-spill og programvare har tilbydd videoinnhold med TV-serier, anime og dokumentarer blant annet. Nå blir det en begrensning på denne fronten, i form av at videoinnhold som ikke er relatert til spill blir fjernet.

Har fjernet snarvei

Det kommer fram i et blogginnlegg der selskapet skriver at de har tatt en grundig gjennomgang og vurdering på hva slags innhold Steam-brukere foretrekker og i tillegg bruker tid på. Resultatet har åpenbart vært at Valve bør prioritere spillrelatert innhold, enten det er direkte relatert eller at det fremstår som et tilbehør til noe spillrelatert.

I den forbindelse ser det også ut til at Valve har agert raskt. Video-snarveien er nemlig fjernet fra Steam-butikken, og selve videoene blir fjernet i løpet av ukene som kommer. For brukere som har kjøpt slikt innhold, vil de fortsette å ha tilgang til det.

Konkurranse fra Epic Games

Utover dette har Steam planlagt store endringer som blir synlige gjennom året, kanskje som et resultat av stadig mer press – muligens fra Epic Games Store som også har inntatt markedet.

Annonse


Blir du rammet av at Steam endrer video-praksisen sin på denne måten? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet.

Kilde:

Neowin

Annonse


Annonse


Annonse