Legenden vender tilbake og er allerede i salg
Musa er fremdeles ikke trådløs, men prisen er relativt snill sammenlignet med f.eks. Logitech G Pro som koster rett under 1600 kroner.

Annonse


Legenden vender tilbake og er allerede i salg

Logitechs MX518 er en mus veldig mange har gode minner om.

Kan handles nå

Musa fra 2005 kombinerte solid ytelse og ergonomi til en ålreit pris, men 2005 er lenge siden nå og det er på tide med en oppdatert versjon (det ble lansert en i 2011, også).

Navnet er G MX510 og musa er allerede i salg hos Komplett og Elkjøp for 599 kroner.

Samme velkjente design, men med Hero-sensor

Ergonomien skal være som mange av dere husker, men innmaten er oppgradert med ny sensor (Hero – den samme som er å finne i selskapets dyreste mus) på 16 000 DPI

Annonse


“Med den samme klassiske, komfortable formen utallige gamers kjenner og elsker, har den nye musen blitt oppdatert med moderne materialer og utseende. På toppen av det hele har den blitt utstyrt med det beste innen gaming-teknologi som er på markedet, inkludert en 32-bit ARM prosessor og Logitech Gs eksklusive HERO 16K sensor”, melder Logitech i pressmeldingen.

Dette melder Logitech

“En av de nye oppdateringene er installeringen av HERO 16K sensor – Logitech Gs avanserte gaming-mus sensor, med overlegen presisjon og helt nytt design. Med sin opptakshastighet på opptil 17k bilder per sekund kan HERO spore 400+ IPS på tvers av 100-16,000 DPI uten filtrering, akselerasjon og utjevning. HERO oppnår konkurransenivå-presisjon og mest sammenhengende respons som for øyeblikket ikke finnes hos noen annen gaming-mus.”

“Logitech G har også lagt til 32-bit ARM prosessor i oppgraderingen til favoritten. ARM prosessoren i MX518 leverer en hurtig 1ms rapport måling og har avanserte egenskaper, dette er en stor oppgradering fra originalen. Gaming-musen kan brukes rett ut fra boksen, uten at brukeren gjør noen endringer eller så kan den konfigureres ved å bruke valgfri Logitech Gaming Software (LGS) eller Logitech G HUB.”

“Dersom du foretrekker å låse egendefinerte kommandoer er åtte programmerbare knapper tilgjengelige. Med innebygd minne kan du også lagre dine preferanser direkte til musen for å bruke på konkurranse-systemer, uten å måtte installere egendefinert programvare eller konfigurere dine innstillinger.”

 

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse