Den nye Opera-nettleseren kommer i både i mørkt og lyst modus.
Den nye Opera-nettleseren kommer i både i mørkt og lyst modus.

Annonse


Se på Opera nå: her er den splitter nye versjonen

Opera Software har akkurat annonsert sin første utviklerutgave av en splitter ny Opera-nettleser kalt R3 (Reborn 3).

Ifølge selskapet er den nye versjonen «verdens første Web 3-klare skrivebordsnettleser», uten at det spesifiseres ytterligere.

«Som et fotografi»

Opera har fått et nytt moderne design med både et lyst og mørkt tema. Minimalistisk er stikkordet, her overlates brorparten av plassen til innholdet. Det skal også være hovedfokuset med denne nettleseren.

«Med R3 setter vi innholdet i midten. Vi har fjernet skillelinjer mellom seksjoner slik at du kan surfe uten grenser og fritt for unødvendige distraksjoner. Og, akkurat som at ingen bilderamme er effektiv for hvert bilde eller i enhver lyssetting, gir vi nettleseren to ulike temaer, lyst og mørkt».

Annonse


R3 inneholder også en integrert Krypto-lommebok som lar deg surfe Web 3 mens du signerer krypto-transaksjoner med telefonen din. For å bruke den er du nødt til å koble sammen krypto-lommeboka med din Opera-nettleser for Android-telefoner.

En annen nyhet er at funksjonen for å ta skjermbilder er flyttet til ved siden av andre funksjoner, slik som «Send to My FLow» og bokmerker.

Den nye utviklerutgaven av Opera kan lastes ned her Windows ), macOS, and Linux (debRPM).

 

Kilde:
Opera

Annonse