Fortnite-skaperne ønsker å få spillerne tilbake, og motiverer med gratis sesongpass til de som fullfører noen utfordringer.
Fortnite-skaperne ønsker å få spillerne tilbake, og motiverer med gratis sesongpass til de som fullfører noen utfordringer.

Annonse


Epic Games føler seg truet – frister med gratis Battle Pass

Fortnite har en god stund tronet på toppen når det gjelder Battle Royale-sjangeren (og forøvrig spillmarkedet i sin helhet). Epic Games har nå innsett alvoret som er “Apex Legends” sin varme mottakelse blant strømmerne og spillerne for øvrig.

Blir Epic nervøse?

Hverken PUBG eller Blackout kan sies å ha utkonkurrert Fortnite sin Battle Royale-modus etter at det ble introdusert, men det måtte en plutselig lansering fra Respawn Entertainment til for å skape litt bevegelser i Epic Games sitt telt.

Gratis sesongpass

Nå lover de nemlig gratis Battle Pass tilhørende sesong 8 til de som gjennomfører 13 “Overtime”-utfordringer. Det skjer i versjon 7.40, og skal på sett og vis motivere en til å spille noen timer for å kvalifisere seg til gratispakken. “Battle Pass” koster vanligvis 950 V-bucks som koster tilsvarende rundt 90-100 kroner. Det gir over tid 100 premier i spillet, mens man går opp i level.

Fristen til å kvalifisere seg varer frem til 27. februar.

Feilrettinger

I tillegg til mulighet for gratis sesongpass så har utviklerne også introdusert en rekke feilrettinger og endringer ellers, blant annet med et nytt våpen, svakere fly og “zipline”-justeringer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse