Apple bør lansere en strømmetjeneste raskt og effektivt, mener analytikere i Goldman Sachs.
Apple bør lansere en strømmetjeneste raskt og effektivt, mener analytikere i Goldman Sachs.

Annonse


Dette er Apples store Google-frykt

I en analyse som Goldman Sachs har foretatt så avdekkes det at en femtedel av Apples inntekt fra tjenester kommer rett fra Google. Analytikerne mener at det er på tide at selskapet kommer med sin egen Amazon Prime-liknende pakke.

Avhengig av Google

Av rapporten går det fram at man er skeptiske til Apples avhengighet på konkurrenten for inntekten deres som stammer fra tjenester. De store summene Google betaler til Apple er i hovedsak beløpene som påfaller Google for å ha deres søkemotor som standard på iOS-enheter. Det er snakk om mellom ni og ti milliarder dollar.

Må lansere “Apple Prime”

En av analytikerne i Goldman Sachs gir uttrykk for at Apple må bli mer uavhengige av Google og på den måten redusere prosentandelen av inntekten som stammer fra selskapet. Dette anbefales gjennom introduksjon av den såkalte “Apple Prime”-pakken som skal ta opp kampen mot Amazon Prime og lignende, med originalt innhold. Banken forventer at denne lanseres rundt vår eller sommer.

En velykket lansering av slikt innhold er spådd til å sende Apple tilbake til tiden hvor de var verdsatt én billion amerikanske dollar.

Annonse
– Apples strømmetjeneste blir gratis for alle med et Apple-produkt

Hvor mye er du villig til å betale for Apples strømmetjeneste?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse