Apex Legends har på bare en uke greid å bli et av verdens største battle royale-spill.
Apex Legends har på bare en uke greid å bli et av verdens største battle royale-spill.

Annonse


Nye Apex Legends-modus er på vei

Forrige uke dukket Battle Royale-spillet Apex Legends opp – nærmest ut av intet – og klarte raskt å få en meget solid brukermasse.

Det er en forholdsvis stor underdrivelse, det tok nemlig bare åtte timer før spillet nådde 1 million spillere, og bare noen dager senere var milepælen på 10 millioner nådd.  

Vantines Day-loot

Nå kan medgrunnleggeren av Respawn, Vince Zampella, avsløre at spillet har passert 25 millioner spillere – på én uke.

I tillegg kan han friste med at Valentines Day-loot kommer senere denne uken.

Annonse
Den mest interessante nyheten dreier seg imidlertid om noe annet: Fortnite-lekkeren ShiinaBR har nå funnet spor etter et par nye moduser i Apex Legends-koden.

Alene eller med en venn

Sporene hinter til at du snart vil kunne spille Battle Royale-spillet i solo- og duo-modus. Det vil si alene eller sammen med én en person til. Slik det er i dag kan du bare spille i et lag bestående av tre spillere.

Når de nye modusene kommer vites ikke, men ikke se bort i fra at det skjer forholdsvis raskt, Respawn ser nemlig ikke ut til å ligge på latsiden om dagen.

Selskapet har også delt deres veikart for Apex Legends det kommende året- Planen er å ha fire fire «Seasons» i henholdsvis mars, juni, september og desember. Hver sesong vil inkludere nye Legends, våpen, loot og et nye Battle Pass.

Tror du Apex Legends kan bli det største Battle Royale-spillet?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse